hello! hai!! ... lets start wih a smile! nice to meet u! ;)

do u need me to introduce myself?
well....im a girl full of emotions..that changes every single minute...unexpectedly....given name as ...(nahhh u know my name..why should i repeat it every time??)..came to this world on 10 august 1991...got two siblings...a muslim... currently an uni student at melacca.. i had a normal life....yet my brain is so actively thinks that i am not~loves very much korean stuff!!!!!!! comics..specifically japanese manga! admit sincerely at this blog only as a nerd~bookworm~whatever~~(but only when its related to entertainment)..therefore i should declare that i am an entertainment nerd!..ahahahhaha...okay~ huh~ i should stop...talking in english is tiring~ ahaahahhahaha....:P
anyway~ WELCOME~ :)

Friday, 5 August 2011

PUASA aka FASTING~

PUASA~ thn ni sgt emosi~ knapa? tak tahu~~~ panas kut sbb tu terover skit~biasalakan nama pun prmpuan~tp puasa thn  ni best sbb kat umah~ drpd ddk gadung cm thn lps~ lauk yg asyik dbeli nasi kerabu~ nasi kerabu~muka pun da mcm nasi kerabu~ hehehe~ ddk kat umah best~ satu~ DUIT beku tak jln~ dua~ kempunan nk makan blh mntk mama mskkan~ tiga~ tambah nasi byk kali free of charge~hahahahahaha..mcm tamak plus kedekut plak bunyinye~ hehehehe~ well~ zaman skrg ni kluar rumah duit pun jln~kalau nk cepat kaya jln yg pling slamat ialah brjimat crmat..nnt blm smpai raya duit tak de,baju baru pun tak de~bile lagi nk pakai baju baru byk2 kalau bukan time raya~kekeke...sale pun byk~ smua murah~ mcm nk jd perompak je curi kedai baju kaut smua yg aku suka~ahahaha....mncapab skit~ masuk paper~ :BUTIK PAKAIAN BERJENAMA DI IBU NEGARA DIROMPAK MENJELANg HARI RAYA~stok pakaian kehabisan ...ahahahahahaha....kan best! selebriti~ famous aku~heheeee~   sory la ye~dlm post ni,aku mcm mental sikit~heeeeee:P...pnat puasa td~kekekeekeke~

Tuesday, 21 June 2011

getting started~ :)

finally! lepas aku tgk kwn2 buat blog~ akhirnya tergerak gak hati aku nk wat satu~bahasa perantaraan?..kebanyakan....dwibahasa..ahahahhaha...aku masuk je smua bhasa yg aku taw~baca jelah~maybe ni kut jadi tempat luahan hati aku~segala apa yg aku bfikir~smuanya aku curahkan kat cini~mmg la ni kan tujuan blog dicipta ..kan ?kan?..ahaahha....apa2 jelah....anyway for staters i hope this blog  ada perkembangan~ takde la..mcm hidup segan mati tak mau~ okay~:)have a nice day~